VISITAS COMENTADAS

VISITA COMENTADA ECONOMIAS DEL DESGASTE

muntatge visita economiesECONOMIES DEL DESGAST

De Toni Giró i Jordi Mitjà
Comissariada per Magdala Perpinyà

Dates: Del 25.09.2015 al 31.12.2015
Grups: Estudiants a partir de Cicle Mitjà de Primària, Secundària, Batxillerat, Casals, estudis superiors i grups d’adults.
Durada aproximada: 50 minuts: 25’ visita // Activitat: 25’ aprox
Preu: Gratuïta
Observacions:
ACVic ofereix al professorat l’opció de conèixer prèviament l’exposició i la visita comentada per així adaptar-la al grup. 
Es farà una visita comentada encarada als educadors i acompanyants el dimarts 20 d’octubre a les 18.00 h. [Cal confirmar assistència]

Les visites seran documentades per mitjà de fotografies que s’enviaran a la persona de contacte del grup i es publicaran a la pàgina web d’ACVic.

 Para complementar las exposiciones que se programan en el centro, ACVic Centre d'Arts Contemporànies incorpora desde 2011 un programa de visitas comentadas, gratuitas, que tienen como objetivo fomentar la cultura y dar a conocer las actividades que se llevan a cabo en ACVic.

EXPOSICIÓN FINALIZADA: Se han realizado 29 visitas comentadas con un total de 477 participantes. 15 visitas se han completado con la actividad educativa.

+ informació i reserves: 93 885 37 04 // Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

muntatge expo economies

Está aquí: Inicio Proyectos Expositivos VISITAS COMENTADAS VISITA COMENTADA ECONOMIAS DEL DESGASTE