VISITAS COMENTADAS

VISITA COMENTADA ECONOMIAS DEL DESGASTE

Para complementar las exposiciones que se programan en el centro, ACVic Centre d'Arts Contemporànies incorpora desde 2011 un programa de visitas comentadas, gratuitas, que tienen como objetivo fomentar la cultura y dar a conocer las actividades que se llevan a cabo en ACVic.

muntatge visita economies

EXPOSICIÓN FINALIZADA: Se han realizado 29 visitas comentadas con un total de 477 participantes. 15 visitas se han completado con la actividad educativa.

ECONOMIES DEL DESGAST

De Toni Giró i Jordi Mitjà
Comissariada per Magdala Perpinyà

Dates: Del 25.09.2015 al 31.12.2015
Grups: Estudiants a partir de Cicle Mitjà de Primària, Secundària, Batxillerat, Casals, estudis superiors i grups d’adults.
Durada aproximada: 50 minuts: 25’ visita // Activitat: 25’ aprox
Preu: Gratuïta

Observacions:
ACVic ofereix al professorat l’opció de conèixer prèviament l’exposició i la visita comentada per així adaptar-la al grup. 
Es farà una visita comentada encarada als educadors i acompanyants el dimarts 20 d’octubre a les 18.00 h. [Cal confirmar assistència]

Les visites seran documentades per mitjà de fotografies que s’enviaran a la persona de contacte del grup i es publicaran a la pàgina web d’ACVic.




Per complementar les exposicions que es programen al centre, ACVic Centre d'Arts Contemporànies incorpora des de 2011 un programa de visites comentades, gratuïtes, amb l'objectiu de fomentar la cultura i donar a conèixer les activitats que es porten a terme a ACVic.


VISITA COMENTADA

Acompanyats d’una educadora d’ACVic, ens endinsarem en les propostes de Toni Giró i Jordi Mitjà. Dos artistes que utilitzen els mecanismes de l’art contemporani per parlar i fer-nos reflexionar sobre el paper que tenim com a consumidors en el sistema econòmic actual.

Comprem, gastem, llencem, comprem... sempre de forma totalment conscient?

El valor dels treballs dels dos artistes es troba en mostrar els punts crítics d’un imaginari col·lectiu associat a l’excés i l’abundància, i que acaben essent pautes d’un comportament social molt ampli.

ACTIVITAT EDUCATIVA – La maleta de les andròmines

Una maleta tronada, cintes gastades, una cafetera que ja no fa cafè...
Tal com ens planteja Jordi Mitjà, intentarem donar una segona vida a objectes que algú ja ha rebutjat. Muntarem una exposició ben estrafolària i peculiar.

+ informació i reserves: 93 885 37 04 // Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

muntatge expo economies

Está aquí: Inicio Proyectos Expositivos VISITAS COMENTADAS VISITA COMENTADA ECONOMIAS DEL DESGASTE