en

ESPAI TALLER D’ACVIC

espaiTaller Generic br

ACVic disposa d’un espai taller equipat amb eines, petites màquines de bricolatge, taules i altres materials útils per poder portar a terme la transformació, reparació i creació de nous objectes a partir de materials en desús o allargar la vida als objectes generant menys brossa.

Per poder engegar aquest espai s’ha comptat amb l’ajut de la Diputació de Barcelona en marc del programa d’activitats educatives de medi ambient que fa més de 15 anys que està portant a terme l’Ajuntament de Vic.

Per sol·licitar l'Espai Taller d'ACVic, enviar un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o trucar al 93 885 37 04.

Objectius del taller d’ACVic:

- Disposar d’un espai-taller de referència equipat amb materials i eines per portar a terme experimentació, reparacions, crear nous objectes i així poder despertar la creativitat
- Reduir els residus que acaben a la deixalleria o a l’abocador
- Allargar la vida dels objectes
- Crear nous objectes a partir de material en desús
- Despertar la creativitat
- Fomentar l’emprenedoria

Adreçat a:
L’espai taller està adreçat al púbic en general i a col·lectius de la comarca. Per tal de sol·licitar l’espai o organitzar un taller conjuntament amb el personal d’ACVic, cal posar-se en contacte amb el Centre d’Art.

Fins al moment s’ha col·laborat amb: col·lectius de mestres, centres educatius, casals d'estiu i s'han fet tallers adreçats a tots els públics.

There are no articles in this category. If subcategories display on this page, they may have articles.

You are here: Home Projectes Educatius